söndag 15 juni 2008

JA!

Dessa helger i klänning och högklackat. Me loves it. Jag gick från jobbets sommarfest in i den underbara bröllopsyran på Dalarö. Här kommer ett sammandrag:

Outfit:
The Office: Sommarklänning från Vero Moda, skor från DinSko
The Wedding: Festklänning från Dagmar, second-hand-skor från London

Humör:
The Office: Uppsluppen på gränsen till schlagermässig
The Wedding: På bästa festhumör och samtidigt lyckligt rörd

Stämning:
The Office: Firmafestlig
The Wedding: Yrig och bubblig och kär!

Band:
The Office: Ett gäng tvålfagra killar som kallade sig Mensroom och av nån anledning kände sig nödgade att betona sin heterosexualitet som nån form av skämt i början av framträdandet. Föll sådär ut hos en politiskt korrekt publik med en HR-avdelning med hyllmetrar av planer i genusperspektiv.
The Wedding: Ett glatt gäng polacker med rytmen i blodet och sväng i höfterna, som antingen träffats i skolan eller i fängelset - enligt kantorn(!)/kapellmästaren.

Dans:
The Office: Otippat nog var det killarna från Financial Advisory som vispade upp dansen ordentligt, framförallt under Disco Inferno. Travolta, eat your heart out! Burn Baby Burn dunkades det och sannerligen rök mitt ena axelband på klänningen all världens väg...
The Wedding: Virvlande steg till polackerna och långa tåg genom lokalen till Ska vi plocka körsbär i min trädgård. Själv hade jag nog mina bästa moves till Markoolios Ingen Sommar Utan Raggae.

Snyggast:
The Office: Partnern som kom utklädd till ängel - utan att det var nåt tema! (Och ja, det var en hon)
The Wedding: Underbara och too-good-to-be-true Anna och Linus.

Till sist vill jag be att vi alla reser oss upp och utbringar ett fyrfaldigt leve för kärleken - och finaste brudparet Anna och Linus! Leve de! HURRA HURRA HURRA HURRA!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ååå vad du är söt! Och ett sådant fantastiskt soundtrack du bjöd oss på när vi tog våra första steg som man och fru!!! Too good to be true..som sagt var ;)

Precis hemkomna från en månads (som sig bör) bröllopsresa är vi lika bubbliga av kärlek! Vi stannar gärna kvar i känslan av bröllopsyra och honeymoon ett tag till!

All världens pussar, kramar och kärlek till vår Essie!

Herr och fru Dagnell Liedholm